#liefde voor het vak

Vol passie en liefde voor het vak werk ik aan diverse projecten: van klein tot groot, verbouwing, renovatie of nieuwbouw, woning tot kantoor tot… Strak en tijdloos, maar ook functioneel en in harmonie met bestaand gebouw of omgeving. Aandacht voor materiaalgebruik en detail.

Gebouwen op maat van gebruikers!

#maatwerk

Een persoonlijke aanpak van uw project, daar sta ik voor.
Ik luister naar uw verhaal, ik vertaal uw bouwkundig-architecturaal vraagstuk naar concrete ruimtes.

U wil een woning bouwen, ik wil uw thuis creëren.

Een bestaande woning terug eigentijds maken en klaarstomen voor de toekomst? Ik onderzoek samen met u de mogelijkheden. Met oog voor flexibiliteit en levenslang wonen.

U wenst een kantoor? Ik maak een inspirerende werkplek!

Een investeringsproject? Een grondige voorstudie biedt zicht op rentabiliteit, een nuchtere visie leidt tot een tijdloos concept.

#vakkennis

Opgeleid als burgerlijk ingenieur-architect, optie bouwtechniek. Deze basis resulteert in oog voor detail, inzicht in stabiliteit, attentie voor duurzaamheid, technische vakkennis en budgetbeheersing.

Ik sta voor tijdloze architectuur zonder franjes, een aanpak op maat van de klant en streven naar een totaalvisie, dit binnen het ruimtelijk wetgevend kader. Ik begeleid u doorheen het kluwen van de bouwwereld.

#levenspad

Afgestudeerd in 2007 en gestart als freelancer, sinds 2014 in combinatie met eigen projecten. Sinds 2020 ga ik voluit voor een persoonlijke aanpak van uw dossier!

Daarnaast ben ik trotse mama van drie lieverds, hou ik van natuur en kunst, muziek en het leven!

Ingeschreven op de tabel van de Orde van Architecten, provincie West-Vlaanderen.
(huishoudelijk reglement OvA)